Reklam för öppen föreläsning

Tja tja på er!

Är det lugnt eller? Här är det bra. Jag håller på att göra en föreläsning för alla. Det kommer eventuellt att bli onsdagen den 18 september, men vet inte säkert då jag inte fått klartecken om lokal än:) 

Här kommer en beskrivning av föreläsningen med pris och annan information.

Hej,

Kom och lyssna på en intressant och viktig föreläsning med mig, Marcus Brogren. Jag är funktionshindrad och sitter i så kallad rullstol. Föreläsningen handlar om min uppväxt, hur min skolgång sett ut och en tonårig killes tankar och känslor. Tankar som ”Hur ska jag kunna träffa en tjej som det funkar till 110 procent med?” och ”hur ska jag kunna få ett vettigt jobb?” var något jag brottades med. Tankar som egentligen vilken kille som helst i den åldern har.

Den handlar också om vilket bemötande jag har fått av andra människor genom livet, både positivt och negativt. Tillexempel kan bara något så simpelt som att gå till affären och köpa en liter mjölk få mig att känna mig mindre värd. Det är inte säkert att jag får ett hej av personen i kassan, istället kan hon/han börja snacka med min assistent. Men det är ju JAG som köper mjölk. Inte min assistent. Med min föreläsning vill jag få upp ögonen på människor om att jag är precis som alla andra. Man behöver inte vara rädd för att snacka med mig för att jag sitter i rullstol. Jag bits inte.

Men trots mina motgångar i livet har jag alltid en positiv attityd. Jag försöker också hålla mig så aktiv jag kan, och har många bollar i luften. Förutom mitt egna företag och mina föreläsningar så är jag också DJ.

Om ni vill veta mer om mig kan ni gå in på min hemsida/blogg och kika: www.marcusbrogren.se  eller maila till marcushandikappforelasningar@gmail.com. Ni kan även ta kontakt via min mobil: 0765 553 653. Datum för föreläsningen är onsdagen den 18 september klockan 19:00. Priset för en biljett är 120 kr och betalas på plats. Dock behöver biljetten förbeställas antingen via min mail eller mobil (se ovan) då det är begränsat antal platser.

Hoppas vi ses!  /Marcus Brogren

 image_1367582545032791

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook