Om min uppväxt

Tjena på er:)

Jag har mailat gymnasieskolor för funktionshindrade och frågat om de vill lyssna på en föreläsning med mig. Kan vara bra för de att veta vad som händer efter studenten, tänker jag. Det är inte alltid en dans på rosor, men kanske är bättre för dem som har kontakter.

Jag kan snacka lite om mina upplevelser. Jag bodde hos mina föräldrar tills jag var 22 år. Sen hyrde jag en lägenhet och köpte allt som behövs när man flyttar hemifrån. Wow, vad speciellt det kändes, vilken grej typ. Men det övergick ganska snabbt till att jag började känna mig ensam, tyvärr. Jag köpte bara snabbmat och skit. Jag var ofta ute och dansade, både på fredag och lördag, hehe. Åh fy fan, snacka om att jag var trött på veckorna.

Jag fick en plats på dagcenter men jag slutade efter några månader. En positiv grej med dagcentret är att jag började skriva på min föreläsning:) Min första föreläsning höll jag på Linköpings universitet och sen dess har det bara fortsatt och fortsatt med föreläsningarna. Jag startade eget företag så att jag skulle kunna ta betalt.

Livet jag lever idag är väldigt annorlunda mot det jag levde efter studenten.

Vi hörs!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook