Lagt till föreläsningen, vad tycker ni?

Mitt liv har förändrats. Jag har nu en tjej och är inte längre singel. Vi möttes som många andra gör genom internet på en webbsida för funktionshindrade.  Jag satt där en dag och kollade på olika människor överhuvudtaget , jag tänkte för mig själv den där tjejen  måste jag säga hej till hon var en riktig sötnos. Javisst jag skrev i hennes gästbok tja hur är läget?  Jag chansade man har ju inget att förlora  och jag fick svar från den här vackra tjejen. Så vi började chatta mycket, det här var i somras då jag var mycket på landet och hade datorn med mig. Ni kan glömma att jag åkte utan min dator då hehe. Hade msn på min mobil också ifall jag inte hade datorn med mig, då förstår ni att hon var speciell. Hon tyckte samma som jag.

Jag skulle till Göteborg och träffa en kompis som heter Evelina. Jag kände att något var fel så jag stannade på hotellet på mitt rum och chattade med Beccis istället. Det gjorde jag rätt i för  vi kände att det fanns något där emellan oss så vi bestämde oss för att ha en dejt och så vart det vi åkte upp till Stockholm och hade vår första dejt där, det sa klick på en gång när jag såg henne.

Det var en mysig dag på hotellet, då kysstes vi första gången osäkerheten  försvann helt, det kändes så rätt. Nu sitter jag här och är förlovad med denna underbara tjej, vill aldrig släppa henne.  Vi ska bli sambos framöver när alla papersarbeten ordnar sig .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook