Hjälpmedel, sinnessjukt att det fungerar.

Hej på er! Hur är läget? Min dag börjar nu lixom, jag har sovit ett tag nu på dagen eftersom jag var ute på Hugos igår och dansade. Men nu börjar det lösa sig, efter ett glas cola. Hehe.

Jag ska till Linköping idag till min arbetsterapeut och lämna tillbaka ett hjälpmedel jag provat ett tag och så ska jag prova det här som kallas för öga. Ett hjälpmedel där man ser på bliss symbolen bara, så säger datorn ordet istället för att jag ska använda mig av knapparna jag styr datorn med nu. Det blir mera avslappnat kanske.. Jag får röra mig så mycket när jag snackar snabbt, jag fattar inte varför min kropp är ett paket. Rör jag en del så rör sig allt typ.. Det tillhör alla Cp-skadade. Tråkigt att det är så mycket bara. Annars är det inga problem, jag kan leva med det övriga. Hehe.

Kommer hit en tjej idag och ska se på min tv-möbel jag har ute på annons. Hon vill förmodligen ha den, så jävla skönt att få sälja av med den. Nu har jag två tv-möbler, hehe, tråkigt att en bara står och tar upp plats. Men det är ingen fara så..  🙂

Vi hörs, hej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook