semeltårta

Tja tja!

Hur är läget? Jag mår bra, har ätit semeltårta är mätt efter det 🙂

Har mailat tv 4, som vanligt svarar dem att dem skickar det vidare längre än så kommer jag inte. Skulle bli överraskad om jag var välkommen dit 🙂

inget svar än

Tjena 🙂

Inget svar idag från tv 4 gruppen. Hoppas dem svarar i veckan hehe.

Jag sitter och kollar på ishockey LHF mot HV71 det suger men va fan något att kolla  på hehe

Vi hörs imorgon. Hej!

Flyger fram..

Hej och godmorgon! Det blev lite senare med att blogga än vad jag hade tänkt, assistenterna har varit sjuka. Så jag har varit mest med farsan tyvärr, men va faan.. Det är sån tid på året nu när de flesta är förkylda och smittar varandra. Jag är inte nåt förkyld iallafall, jag har byggt upp ett starkt immunförsvar genom åren så jag blir sällan smittad. 🙂 Förr hade jag sämre försvar, jag hade 40 graders feber ofta och hade starka kramper i kroppen. Men det var innan jag fick medicinen Baklofen. Tack vare den medicinen så har jag mindre muskelkramper vilket var påfrestande för kroppen, nu för tiden är det stabilt 🙂 Beccis är på väg hit, vädret är lugnt vilket är skönt eftersom att dom kör bil hit. Jag hade ju ett helvete när vi körde från Lidköping sist!! Storm och hoppade över skyltar med bilen m.m.. Men jag överlevde i alla fall! Fy fan jag är aldrig rädd annars men då var jag livrädd! Ni skulle hört oss skrika när vi dunsa/hoppa/flög över nerblåsta skyltar med bilen hehe.

Tänkte laga lite lunch till min framtida fru när hon kommer, kan inte skriva här vad det blir för mat för det blir en överraskning för Beccis. Ikväll blir det potatis-gratäng och kött till Idol-finalen. Jag håller på Amanda Fondell ikväll, vilken är eran favorit??

Vi hörs!

Strålande föreläsningsnyheter

Hallå igen 🙂 Jag har tagit kontakt med nyhetsmorgon på tv4 och fick svar samma dag.  Det var en som ansvarade för mejlen som kommer in dit o hon skulle vidarebefordra mejlet till redaktionen. Jag hoppas att de svarar snabbt så att det kanske kan komma redan imorgon. Föreläsningarna rullar in inför nästa år, idag blev det klart med 4 föreläsningar inom kommunen. Vi hörs hej // Macke

En överraskning väntar

Hej är det lugnt eller? Det är det här iallafall. Jag sitter o kollar på tv4, just nu är det några löjliga snubbar som är med på morgonprogrammet. De har suttit där o pratat i en timme känns det som.  Snubbarna sitter där o spänner sig hehe 😉 Jag köpte en kamera igår. Yes nu kan jag göra en framsida till bloggen och lägga in fler kort från mina föreläsningar. Jag har tänkt att göra något speciellt, det kommer en överraskning om en månad typ 🙂  Vi hörs senare. // Macke

Efter tio

Hej! Hur är läget? Här är allt bra 🙂

Jag har skrivit ett inlägg på efter 10:s facebooksida

Hej alla Mitt namn är Marcus Brogen och lever med en cp-skada och kommunicerar med en dator, föreläser om mitt liv, håller även på att skriva en bok och har en blogg www.marcusbrogren.se om ni är intresserade och vill veta mer om mig och mitt liv.  Hoppas att jag får bra respons.

Becca och jag har försökt snacka ihop oss om hur vi ska få ihop det att ses framöver, det löser sig alltid på ett eller annat sätt. Hon kommer hit i helgen på min födelsedagsfest. Det känns bra.

Marcus

 

Vad typiskt det är då!!!

Hej hej!

Hur är läget denna underbara fredag? Förresten den är inte så underbar som den borde varit, en av mina assistenter smsade på morgonen att hon har blivit sjuk. Det är så typiskt när en kommer tillbaka så blir nästa sjuk hehe. Men vad fan man är ju bara människa ingen himla maskin som bara går och går 🙂 Jag får helt enkelt stanna hemma ikväll hos min familj, men det är ingen fara Let´s Dance är ju på tv ikväll 😀 Det ska bli intressant att se vem som vinner, jag ska lägga ett odds på Frank . Han blir nog het ikväll, han är nog en dålig förlorare så han kommer att ge allt hehe.

Imorgon på dagen vet i fan vad jag ska hitta på, ingenting antagligen bara sova hehe. Ska ut på kvällen i alla fall 🙂 På söndag ska jag eventuellt till brorsan och dricka kaffe och snacka lite skit.

Ska vi säga så? Vi hörs på måndag hej.           Simma lugnt i glaset!

Det går framåt

Hallå nu är jag här igen hehe. Allt är bra med mig, med er också? det är ju fredag och allt hehe.

Aha okej nu ska jag ta upp de  nyaste nyheterna, det var en kvinna som hörde talas om min föreläsning jag hade igår som blev intresserad och ville att jag skulle komma och föreläsa för hennes klass någon gång i höst, de går i femman. det kan bli riktigt intressant för det har jag aldrig gjort förut har bara haft vuxen publik. Det kan ju sluta med att de bara sitter still en minut hehe, eller så kan det bli helt motsatt effekt. Jajaja vi får se den dagen.

Jag tycker att det ska bli skönt med helg, jag känner mig mer avslappnad då, men antagligen är det ingen som mejlar om föreläsningar då tyvärr hehe. Jag ska gå ut imorgon och dansa och ha det trevligt. Okej ska vi säga så? Förresten jag har bett min förra lärare hon från igår på Linköpings Universitet att ringa tv4  och fråga om de vill ha oss på en intervju om hur man kommunicerar med Bliss-symboler, det är en viktig fråga som inte många vet svaret på.

Ha den rätta känslan och håll takten…

Tjena är det lugnt i landet eller?  Det har börjat blöda i munnen igen , så himla sjukt. Har ni något förslag på hur man kan få det att sluta blöda?  Då får ni gärna höra av er till mig. Det är lugnt med mig, allt är som vanligt o jag mår iallafall bra. Jag har sett på reprisen av Let´s Dance och jag tyckte att det var rätt par som fick lämna tävlingen.  Han hade ingen taktkänsla, dansade knappt inget alls utan gick mest omkring. Det hela var negativt för tävlingen som nu kanske kommer in på rätt spår hehe. Jag ska lägga in den nya föreläsningen på taldatorn inatt.  Vi hörs. Tja.

Det kan bli pannkaka av det hela.

Tjena på er denna underbara fredag hehe. Får faktiskt vårkänslor. Min hylla kanske blir såld trots att det var en dålig bild som togs med mobilen hehe. Har fått veta att en av mina assistenter kommer att sluta i Mars men jag förlorar honom inte i första taget för vi kommer att ses för att jobba  på webbsidan. Vi har börjat lite smått o det kommer att fortsätta som vanligt 😛 Inget konstigt alls. På Torsdag ska jag träffa en ny kandidat som ska jobba lite extra till att börja med iallafall. Mina extra assistenter har börjat på schema, därför är jag i behov av nya hehe. Det löser sig sakta men säkert, det brukar bli bäst så annars blir det bara pannkaka av det hela. Helgen blir lugn för en gångs skull, jag frågade omkring i assistentgruppen om någon ville hänga med mig på krogen. Men ingen kunde, jag förstår att det är omöjligt att alltid arbeta man kan ju förstå att de vill ha lite personlig tid med familjen. Det är ju bara att gå till sig själv för att förstå hur det är, man är ju bara människa lixom hehe. Ikväll blir det Let´s Dance, intressant soppa det där 🙂 Vi hörs. Hej.

Tjena tjena alla hur är läget med er?

Jag har haft en lugn Lördag och tittat på handbollen.. Heja Sverige hehe de tar hem allt om de fortsätter så här :). Jag ska se på Magnus Betnér nu snart. Jag skriver mer senare idag.

// Macke