Snurre Sprätt

Tjena. Hur är läget? Här är allt bra. Var hos tandläkaren idag. Det var lugnt såret jag hade är borta. Det känns skönt, för han var noga med efterkontroll för säkerhets skull. Tycker det är kanon. Min erfarenhet av läkare är att de inte brukar vara så noga. De utför bara det jobb de ska göra och sen inget mer. Tack och hej lixom.
Jag är nervös inför julafton.
Beccis kallar mig för Snurre Sprätt, eller något annat djur hehe.

Vi hörs. Hej.

Tandläkar-föreläsning?

Tjena tjena!

Hur är läget? Det är bra här iallafall. Jag har varit hos tandläkaren idag, det gick kanon bra. Jag har inget jämnt bett, underkäken är längre fram än överkäken. Det spelar ingen roll, det är bra ändå. Min tandläkare frågade mig om min föreläsning, han skulle lägga fram mitt namn för nästa års konferens där Östergötlands alla sjukhus-tandläkare träffas.. Jag skriver mera i morgon. Vi hörs!!

Positiva soppor

Hej hej hur är läget? Svinbra är det här iallafall. Vet inte riktigt vart jag ska börja men men nu kör vi. Vi börjar med de problem som jag har haft med mina tänder, det är fortsatt lugnt på den fronten.  Nästa grej handlar om att jag eventuellt får en föreläsning på Furuboda i sommar, de lät väldigt positiva när jag pratade med dom på telefon. Jag känner personen som håller i familjeveckan 🙂 Det kommer mera härliga nyheter, jag har sökt ett arbete som inte direkt är ett föreläsningsjobb. Hittade jobbet på arbetsförmedlingenshemsida, jobbet går ut på att kommunicera med folk på gator o torg. Sen är det ju det där med att en assistent ska sluta men det vet ni ju redan sen förut, det hela har löst sig med en ersättare.  Jag önskar att det går bra på Torsdag när jag ska träffa den nya kandidaten, så det blir lika klockrent som det var med den assistenten nu som slutar. Ska eventuellt ha en vän med på  föreläsningen i Linköping, hon är intresserad av att lyssna på min föreläsning. Jag är vän med hennes bror som också har en CP-skada fast hans är värre än min. Han kan inte kommunicera men kan däremot svara på Ja och Nej frågor:) Nu ska jag käka . Vi hörs. Tja.