Från 50 till 30….

Tjena!

Här kommer dom färskaste nyheterna 😉 Jag har fått ännu en föreläsning, den här gången i Linköping på Psykologprogrammet hehe 🙂 Annars är det bra här. Förresten dom har inatt ändrat hastigheten i Norrköpings innerstad från 50 km/h till 30 km/h så tänk på det när ni är ute och far, kör ni i 51km/h så ryker körkortet…

Hej så länge

Så jävla skönt!

Tjena 🙂

Hur är läget? Är så jävla glad för att jag har löst Nyår nu med personal så att jag kan åka ner till min älskling och fira där! 🙂 Herreguuud så skönt! Bara julen kvar nu att fixa personal till men det löser sig 🙂 I värsta fall så får farsan ställa upp… Jag har iaf bokat om föreläsningen nu som skulle ha varit i tisdags, så det blir den 3:e Januari istället hehe.

Vi hörs!

Sambolivet

Tjena 🙂 Är det lugnt eller?

Här är det bara bra hehe. Jag har varit hos tandhygienisten idag, det såg riktigt bra ut i min käft 🙂 Jag hoppas på en föreläsning med deras avdelning nån gång framöver i år 🙂

Nu för tiden tänker jag bara på att vi ska flytta ihop min fästmö och jag! Det är det enda som cirkulerar i huvudet!! 🙂 Siktar på Februari, fast det skulle kunna bli tidigare men det är bäst att hålla förväntningarna lite nere- tänka att februari blir bra (fast jag vill ju tidigare såklart)

Ha det bra!!

Heja Peking!!!

Tjena på er!

Jag sitter och kollar på IFK matchen mot Sundsvall på tv. Faan det ser mörkt ut… Vi ligger under med 0-1 tyvärr 🙁 men det har bara gått första halvlek än så länge…

Föreläsningen var underbart bra 🙂 haha från min sida alltså 😉 näerå men det var mycket folk som var o lyssnade, typ 50 pers och jag fick flera frågor också efter föreläsningen 🙂

 

Vi hörs imorgon! hej hej

Material till föreläsning..

Hej 🙂

Varit på det där mötet. Det var som att komma tillbaka till barndomen och dagis igen.. Vi fick prata runt i ring om: vad vi heter, vart vi bor, vad vi gör om dagarna och vad vi tycker om,, kändes lite som ett AA- möte typ hehe. Jag tänker att jag får fortsätta att gå ändå, det är ju bra att samla material till föreläsningarna. Det kommer ut fel redan där.. De talar till oss och behandlar oss som om vi vore 5 år gamla.

Vi hörs!

Kan ni ha de skor som ni vill??

Tjena igen 🙂 Det gick kanonbra på föreläsningen. Det var mycket frågor som var viktiga att diskutera, bland annat en mamma till en cp-skadad tonårstjej. Hon nämde det här med att vissa inte kan ha de skor som man skulle vilja, typ Converse och de typer av skor som är i tiden just nu. Jag har ju sån tur att jag kan ha samma skor precis som alla andra eftersom att jag har opererat hälsenorna. Verkligen trist för dom som inte har det så! Dom som måste ha stora klumpiga ortopediska skor.. Det är såna småsaker som blir superviktiga, saker som de med ”friska” lemmar kanske tar för givet.

Kommentera gärna vad ni tycker och tänker 🙂

Vi hörs!

O lite löst folk

Hej hur är läget? Vad händer här då? Ringde Furuboda igår och fick veta att det inte skulle bli någon föreläsningen i år men att de skulle ha mig i åtanke inför nästa års planering.  Hon berättade även att hon skulle prata med folkhögskolan. Jag är öppen för alla förslag som har med föreläsningen att göra. Det spelar ingen roll att det inte blev något nu i sommar, det kanske kommer mera i höst istället. Det ska bli intressant att se om skolor, företag o lite löst folk hör av sig nu efter sommaren angående hösten hehe. Kanske Frösunda också 🙂 Vi hörs. Tja.

Det som händer den närmaste tiden.

Hej hej annars då? Fungerar det eller?  Jag är lite slö idag för att jag har jobbat med föreläsningen inatt, fick ju göra om den så den är 30 minuter lång. Imorgon bär det av till Växjö, Frösunda har öppet hus o jag ska föreläsa där. Jag ska föreläsa 2 x 30 minuter, den första är kl 11 o den andra kl  16.Det blir en lång dag för mig och mina assistenter men det är roligt när det händer lite. Jag ska ut imorgon också  när jag kommit hem alltså.  Blir att sova på hemvägen. Men man får räkna med det när man jobbar med föreläsningar för det blir ju att sitta i bilen halva tiden. Jag tycker om det o det är därför jag gör det 🙂  Jobbet kan jag sköta själv utan hjälp från mina assistenter, det känns kanonbra både för mig o mina assistenter 🙂  Om jag inte skulle göra det så skulle fokus lätt hamna på assistenterna istället för mig o det är ju naturligtvis inte bra för någon. I helgen kommer det att bli mycket dansande 😛 Har fått sommarkänslor hehe men visst fick jag en kall dusch när kylan och snön kom hehe. Hoppas att sportchefen på Norrköpings Tidningar svarar snart, är ju så nyfiken. Vi hörs.

Men va faan, jag vill ha

Hej hej. Hur är det idag då? 🙂 Jag ringde till min gamla skola och frågade om dom va intresserade utav föreläsningen. Jag fick ett positivt svar och dom ska höra av sej när det passar bättre. Jag hade otur som inte hörde av mig förra veckan för att dom hade en dag just om funktionshinder. Typiskt, äsch men va fan, kan inte vara med på allt hehe.  Jag vill ha mycket kontakter före sommaren för det är svårt att få det under hösten 🙂  Annars då? Det är bra här, jag har hållit mig frisk i motsats till alla andra. Jag vet inte varför hehe. Det är fan bra att jag inte är mottaglig!! Familjen är på G också faktiskt. Som vanligt är farsan på mig som ett extra ljus…. Jag kommer bli irriterad en dag, mycket mera än nu. ”Har du ätit lille vän?”, ”Vem jobbar i morgon?”, o om jag berättar ska ut på krogen kommer ”Nähe, igen?!” Klockrent, rakt i krysset. Jag vill ha en flickvän, hur kommer det bli då sa jag till farsan för ett tag sen. Hajjar du liksom?, Nej faktiskt inte svarar han då…. O K E J, hehe. Jag är sugen på o gosa, se tv, bara hon o jag… Aha okej konstigt mitt barn är säger farsan. Du det är inte sjuttiotalet längre farsan, jag är sugen på . . .

En intressant dag!

Tja! Hur är läget med er då? Med mig är det bara bra. Det gick kanonbra på föreläsningen idag.
Datorn höll sig lugn också.. laggade inte en enda gång. Mitt huvud var stabilt.. gjorde precis som det skulle. Med andra ord jag satt still hehe.
Jag fick svåra frågor av de som lyssnade i love it.. Det ska ju vara en utmaning. Läraren  sa att han ville att jag skulle komma tillbaka nästa år, tredje året i rad blir det då. Han tycker tydligen att det jag säger är intressant. Jag försöker ju att uppdatera föreläsningen ofta, det är viktigt att förnya sig lite hela tiden :).

Intervjun gick bra också kanske får en ny föreläsning hos dom.

Ciao!